Šaty ideální pro andrzejki. 5 fenomenálních stylů | LOU Blog

2023-10-10

Blíží se svátek svatého Ondřeje a vy nevíte, co na sebe? Podívejte se na naši nabídku a vyberte si šaty, ve kterých se budete cítit jako hvězda červeného koberce.

Czytaj więcej
Šaty ideální pro andrzejki. 5 fenomenálních stylů | LOU Blog

Skvělý módní styl

Víme, že Lougirls rády dobře zábavu a přitom vypadají ohromně. Proto jsme připravili kolekci party šatů, ve kterých se budete moct rozjet na parketu a nemusíte se starat o pohodlí. Zároveň si přilákáte všechny pohledy. Podívejte se na naše nabídky party šatů! Přečtěte si více o party šatech od Lou.

Party šaty

Sázka na fantazii

I když každý rok slavíme svátek svatého Ondřeje, dobře víme, že žena nemůže přijít v tom samém šatě jako loni. Tato noc patří nám, takže si hrajeme se stylem a fantazií vybírajíce model Darnell. Jedná se o jedinečné šaty vyrobené z jedinečné látky. Smyslný odstín růžové s tiulovou aplikací je originální nabídkou andělského modelu. Kombinací černých zamszových podpatků a jemné kabelky si zajistíte skvělou zábavu celou noc a... přitáhnete mužské pohledy!

Červená mini

Mini šaty jsou střihem, který vám umožní se odvázat. Doslova! Střih, který odhaluje nohy v kombinaci s sexy těsnou látkou znamená, že každá party může být vaše. Kdo ví, možná se staneš i tentokrát Královnou bálu? Tento titul získáte pouze s červenou mini s intrigujícím názvem Havva LOU. Ultrakrátká s fantazií v límci je model pro Lougirls, které se nebojí ukazovat svou sexy stránku. Díky všitým košíčkům nepotřebujete další podprsenku - pohodlí během andělské party doprovází fantastickou zábavu. K výrazné červené sukni se skvěle hodí nude nebo černé lodičky a velmi lesklé zlaté šperky.

Bleskujte celou noc

Pokud jde o andělskou zábavu - nemá striktní pravidla ohledně oděvu. Dress code neplatí. Tady vás čekají šaty Anouk. Jedná se o zcela originální model. Pohodlné zapínání na zip umožňuje rozhodovat se, jak chcete dnes vypadat. Výstřih na břiše je v souladu s nejnovějšími trendy a jemně láká. S jakými doplňky ji zkombinovat? Nejlepší vypadáte, když si obujete zlaté sandály na popruhu, které opticky zjemní lýtka. Bižuterie v tomto případě může mít podobu visících náušnic. Jedná se o stylizaci hodnou andělské zábavy pro všechny, kteří milují ležérní, uvolněný styl.

V elegantním stylu

Chystáte se na andělskou party v elegantním stylu a skvělém společenství? Ideální volbou bude sada Maxim, se kterou podtrhnete noblesu zábavy. Je to krásná a univerzální kreace, k níž nejlépe sedí diskrétní doplňky a decentní lodičky, nejlépe v hladké černé barvě. Učiňte "vstup draka" v přehozeném saku a pak překvapte módními novinkami v podobě průhledné blůzky a cekínového podprsenky ve tvaru bikin. Obdiv hostů a extra zábava jsou zaručeny.

Malá černá v trochu jiném provedení

Když chybí nápady a andělská party se blíží velkými kroky, je dobré vsadit na osvědčenou černou mini. Ale i nejvíce univerzální kreaci je vhodné oživit a přizpůsobit požadavkům šílené situace. Proto navrhujeme menší verzi malé černé v podobě nádherné Freya LOU. Vyrobena z krepové látky v černé barvě upoutá pozornost každého díky odvážnému vršku šatů. Zavazování vpředu to celé oživí. Budou stačit jen černé sandály a minimalistický kabát a můžete se s klidem vydat na party. Zůstává nám jen popřát skvělou zábavu!

Nasze propozycje

pixel